Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Πήδηξε από το μπαλκόνι για να αποφύγει την σύλληψη



Άνδρας από τη Γεωργία ηλικίας 30 χρόνων έσπασε και τα δύο του πόδια όταν έπεσε από μπαλκόνι διαμερίσματος στην τουριστική περιοχή Πύλας, θέλοντας να αποφύγει τη σύλληψη του από την Αστυνομία.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες το μεσημέρι μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας έλαβαν πληροφορία ότι ύποπτο αυτοκίνητο που φαίνεται να ενέχετο σε διαρρήξεις και κλοπές βρισκόταν σταθμευμένο έξω από συγκρότημα διαμερισμάτων στην τουριστική περιοχή Πύλας.
 
Οι πληροφορίες της Αστυνομίας ανέφεραν ότι το αυτοκίνητο  χρησιμοποιείτο από τρεις αλλοδαπούς, έναν Αρμένιο 40 χρόνων και δύο Γεωργιανούς ηλικίας 30 χρόνων.
 
Όταν τα μέλη του ΤΑΕ έφτασαν κάτω από το διαμέρισμα ο ένας από τους δύο Γεωργιανούς πήδηξε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου με αποτέλεσμα να σπάσει και τα δύο του πόδια.
 
Με ασθενοφόρο διακομίστηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι είχε σπάσει τη κνήμη και την περόνη και των δύο του ποδιών.
 
Οι γιατροί τοποθέτησαν και τα δύο πόδια του 30χρονου σε γύψο και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Ορθοπεδικό Τμήμα του Νοσοκομείου.
 
Από έρευνα που διενήργησαν τα μέλη του ΤΑΕ στο διαμέρισμα των αλλοδαπών εντοπίστηκε ποσότητα ρολογιών,  χρυσαφικών και φιάλες ουίσκι, τα οποία πιστεύεται ότι αποτελούσαν προϊόντα κλοπής.
 
Επίσης σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης και ειδοποιήθηκε η ΥΚΑΝ μέλη της οποίας μετέβησαν στη σκηνή και παρέλαβαν τα ναρκωτικά.
 
Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για να διαπιστωθεί από πού κλάπηκαν όσα ανευρέθηκαν στο διαμέρισμα των τριών αλλοδαπών.
 
Τα μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας προχώρησαν στη σύλληψη των δύο άλλων αλλοδαπών ως υπόπτους για τα αδικήματα της παράνομης κατοχής περιουσίας και της παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β .
 
Δεδομένου ότι ο Γεωργιανός δεν μπορεί να μετακινηθεί, αναμένεται ότι αργότερα σήμερα θα διεξαχθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας η διαδικασία για έκδοση διαταγμάτων κράτησης και των τριών αλλοδαπών.
 
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας



κυπε