Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Λάρνακα. Δείτε τι έγινε έξω από το Κοιμητήριο Αγίου Γεωργίου



Υποθέσεις κακόβουλης ζημιάς σε οχήματα που βρίσκονταν σταθμευμένα έξω από το Κοιμητήριο Αγίου Γεωργίου στη Λάρνακα και κλοπής περιουσίας από αυτά, εξετάζει η Αστυνομία.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες γύρω στις 15.30 άγνωστος έκλεψε πορτοφόλι που βρισκόταν κάτω από τη θέση του συνοδηγού, σε περίοπτη θέση, από αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 45χρονης. Το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο και ξεκλείδωτο έξω από το Κοιμητήριο Αγίου Γεωργίου στη Λάρνακα.
 
Την ίδια μέρα μεταξύ των ωρών 15.00 – 15.30 άγνωστος έσπασε το πίσω ανεμοθώρακα αυτοκινήτου ιδιοκτησίας 60χρονης που βρισκόταν σταθμευμένο επίσης έξω από το Κοιμητήριο. Ο άγνωστος δεν κατάφερε να κλέψει οτιδήποτε από το αυτοκίνητο.
Λίγο αργότερα, γύρω στις 16.50 άγνωστος έσπασε το πίσω δεξί τζάμι αυτοκινήτου που βρισκόταν σταθμευμένο στον ίδιο χώρο, ιδιοκτησίας 53χρονου και έκλεψε τσαντάκι το οποίο περιείχε το ποσό των δέκα ευρώ και την ταυτότητα του παραπονούμενου.
 
Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες της Αστυνομίας οι οποίοι άρχισαν έρευνες χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε το επιλήψιμο, ενώ από τα τρία θύματα λήφθηκαν δακτυλικά αποτυπώματα.
 
Τις τρεις υποθέσεις διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων της ΑΔΕ Λάρνακας.



κυπε