Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός στα Μανδριά της Πάφου



Νεκρός εντοπίστηκε 72χρονος στην παραλιακή περιοχή των Μαντριών στις 07:30 το πρωί έξω από κοινοτικά αποχωρητήρια που είναι εγκατεστημένα στην παραλία της κοινότητας, σύμφωνα με την Αστυνομία.


Πρόκειται για τον Αρτέμη Παπαπέτρου, πρόσφυγα από τη Μηλιά Αμμοχώστου, που κατοικούσε με την οικογένειά του στον προσφυγικό συνοικισμό του Μούτταλου.

Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε στην περιοχή των Μαντριών όπου είχε εγκαταστήσει ένα υποστατικό και τους τελευταίους πέντε μήνες παραθερίζει.

Τη σκηνή επισκέφτηκαν μέλη του αστυνομικού σταθμού Κουκλιών για επιτόπιες εξετάσεις και σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Στο μέρος έσπευσε για αυτοψία και ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο οποίος απέκλεισε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Εκτιμάται πως ο θάνατος του 72χρονου οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Τα ακριβή ωστόσο αίτια του θανάτου του ηλικιωμένου αναμένεται να εξακριβωθούν μετά τη διενέργεια της νενομισμένης νεκροτομής που θα γίνει επί της σορού του.



κυπε