Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Έκανε συναλλαγές με τις πιστωτικές κάρτες των εργοδοτών της



Υπόθεση κλοπής από οικιακή βοηθό από την Ινδία, η οποία προέβαινε σε συναλλαγές με τις πιστωτικές κάρτες των εργοδοτών της, διερευνά η Αστυνομία στη Λάρνακα.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε χθες στο ΤΑΕ Λάρνακας από ζεύγος Ελληνοκυπρίων οι οποίοι ενημερώθηκαν από τη ΣΠΕ Μακράσυκας και την Τράπεζα Κύπρου όπου διατηρούν λογαριασμούς, ότι έγινε χρήση των πιστωτικών τους καρτών για διάφορες συναλλαγές για τις οποίες οι ίδιοι είχαν άγνοια.
 
Συγκεκριμένα οι πιστωτικές κάρτες χρησιμοποιήθηκαν για αγορά ταξιδιωτικών εισιτηρίων, για αγορές αγαθών από διάφορες ιστοσελίδες και για αγορές αγαθών από ηλεκτρονικά καταστήματα.
 
Το ζεύγος εξέφρασε υποψίες εναντίον της οικιακής βοηθού του, ηλικίας 21 ετών από την Ινδία, αφού η κοπέλα είχε ιδιαίτερη γνώση σε θέματα ηλεκτρονικών υπολογιστών και διαδικτύου.

Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν στην οικία του ζεύγους όπου συνάντησαν την 21χρονη, η οποία ανακρινόμενη προφορικά αρνήθηκε κάθε ανάμειξη στην υπόθεση.
 
Ενώ οι αστυνομικοί λάμβαναν ανάκριση από τη κοπέλα, η σύζυγος εντόπισε εντός του δωματίου της 21χρονης ένα χαρτί πάνω στο οποίο αναγράφονταν χειρόγραφα τα δεδομένα των δύο χρεωστικών τους καρτών.
 
Η κοπέλα ανακρίθηκε εκ νέου από την Αστυνομία και παραδέχθηκε ενοχή ενώ περιέγραψε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διέπραξε τα αδικήματα.
 
Η Ινδή συνελήφθηκε με δικαστικό ένταλμα σύλληψης και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης της.
 
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.



κυπε