Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Έκλεψαν διάφορα αντικείμενα από περίπτερο στις Κόκκινες



Τσιγάρα, κέρματα και ηλεκτρονικός υπολογιστής, αξίας 2,200 ευρώ κλάπηκαν από περίπτερο στις Κόκκινες, ιδιοκτησίας Ινδού μόνιμου κάτοικου Κύπρου.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε χθες στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου από Ινδό, μόνιμο κάτοικο Κύπρου ότι μεταξύ των ημερομηνιών 14 – 15 Σεπτεμβρίου και μεταξύ των ωρών 23.00 – 06.45, άγνωστοι διέρρηξαν το περίπτερο του που βρίσκεται στις Κόκκινες.
 
Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου μετέβησαν στη σκηνή και από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι οι δράστες πέτυχαν είσοδο και έξοδο στο περίπτερο παραβιάζοντας την μπροστινή αλουμινένια είσοδο.

Από προκαταρκτικό έλεγχο που διενήργησε ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου διαπιστώθηκε ότι κλάπηκαν ποσότητες τσιγάρων αξίας περίπου 2 χιλιάδων ευρώ, 100 ευρώ σε κέρματα που υπήρχαν στο ταμείο του υποστατικού και ένα ηλεκτρονικός υπολογιστής αξίας 100 περίπου ευρώ.
 
Η συνολική αξία των κλαπέντων ανέρχεται στις 2,200 ευρώ, ωστόσο δεν υπάρχει ασφάλεια έναντι κλοπής.
 
Στο περίπτερο υπάρχει εγκατεστημένο σύστημα παρακολούθησης με μόνο την εξωτερική κάμερα ασφαλείας σε λειτουργία.

Από εξετάσεις που έγιναν στο κλειστό σύστημα παρακολούθησης διαπιστώθηκε ότι γύρω στις 02.40 της 15ης Σεπτεμβρίου, άγνωστο πρόσωπο με καπέλο πλησιάζει την πόρτα του περιπτέρου και αποσυνδέει την κάμερα, χωρίς να είναι καθόλου ευδιάκριτο το πρόσωπο του, λόγω της πολύ κακής ποιότητας καταγραφής της κάμερας.

Η σκηνή εξετάστηκε επιστημονικά και λήφθηκαν ορισμένα τεκμήρια τα οποία θα αποσταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.
 
Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.



κυπε