Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Κοριτσάκι δέχτηκε επίθεση από σκύλο



Επίθεση από σκύλο ράτσας Ακίτα δέχθηκε γύρω στις 7.30 σήμερα το πρωί στη Ξυλοφάγου, κοριτσάκι ηλικίας 4 χρόνων.
Συγκεκριμένα, ενώ το κοριτσάκι συνοδευόμενο από τον πατέρα του κατευθυνόταν πεζό προς το νηπιαγωγείο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, δέχθηκε επίθεση από σκύλο ράτσας Ακίτα, ο οποίος ήταν δεμένος έξω από οικία.
Ο πατέρας της μικρής κατάφερε να την απελευθερώσει από τον σκύλο και την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύμα στο αριστερό ημιθωράκιο. Της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ακολούθως μεταφέρθηκε στο Μακάριο Νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις και περίθαλψη.
    Η ιδιοκτήτρια του σκύλου, με δική της επιθυμία, τον μετέφερε σε ιδιώτη κτηνίατρο όπου του έγινε ευθανασία και προσκόμισε πιστοποιητικό θανάτου του σκύλου.
    Τη σκηνή επισκέφθηκαν για εξετάσεις μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ξυλοφάγου, της Τοπικής Αρχής, Κτηνιατρικός λειτουργός και η Επόπτρια του Κτηνιατρικού Σταθμού Ξυλοφάγου.
    Η ιδιοκτήτρια του σκύλου κλήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ξυλοφάγου όπου ανακρίθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερη χωρίς να κατηγορηθεί στο παρών στάδιο, ενόψει αποτελεσμάτων των εξετάσεων που έχουν διενεργηθεί.


                                       ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ