Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016

Κατασκευή Μαρίνας στην Αγία ΝάπαTην υπογραφή συμφωνίας με την εταιρεία TEPNA Α.Ε.., για την κατασκευή της μαρίνας Αγίας Νάπας, ανακοίνωσε σήμερα η ΜΜ Makronisos Marina Ltd.


Σε ανακοίνωσή της, η ΜΜ Makronisos Marina Ltd αναφέρει ότι το συμβόλαιο με την ΤΕΡΝΑ Α.Ε.. αφορά την πρώτη φάση των κατασκευαστικών έργων, που περιλαμβάνει τα λιμενικά έργα και τα έργα υποδομής, η κατασκευή των οποίων θα διαρκέσει περίπου τρία χρόνια.

Η συμφωνία υπεγράφη χθες στη Λευκωσία από τους Δημήτριο Αντωνάκο, Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΤΕΡΝΑ Α.Ε., Γεράσιμο Καραμοντάνη, Πρόεδρο του Ομίλου Καραμοντάνη και τον Σταύρο Καραμοντάνη, Διευθύνων Σύμβουλο της ΜΜ Makronisos Marina Ltd.
 
Θα ακολουθήσει ξεχωριστός διαγωνισμός για τη δεύτερη φάση των κατασκευαστικών έργων, που θα περιλαμβάνει τις οικιστικές (δύο πύργους και επαύλεις) και εμπορικές αναπτύξεις.
 
Η κατάθεση του θεμέλιου λίθου, που σηματοδοτεί την έναρξη των εργασιών κατασκευής, έχει προγραμματιστεί για τις 30 Σεπτεμβρίου 2016, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.

Αναμένεται ότι το έργο θα ολοκληρωθεί σε πέντε χρόνια, με επένδυση της τάξης των 220 εκατ. ευρώ.
κυπε