Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Κωνσταντίνα Καρκάνη - αναπληρωματική Miss Tourism Universe 2016. Αθανασία Κοφινιώτη miss προσωπικότητα

Μεγάλη επιτυχία για Κύπρο και Ελλάδα ο διαγωνισμός ομορφιάς Miss Tourism Universe 2016, που πραγματοποιήθηκε στο Λίβανο την περασμένη Κυριακή το βράδυ.

Και οι δύο κοπέλες που διακρίθηκαν είναι μοντέλα της S. Prestige Show Production. Η Ελλάδα με την Κωνσταντίνα Καρκάνη κατέλαβε την θέση της αναπληρωματικής Miss Tourism Universe 2016 ντυμένη από την Σχεδιάστρια Μόδας Vaso Denai , η Ελλάδα μπήκε στις τρεις top κοπέλες και έχει πολλές προτάσεις για δουλειές στο Dubai (Fashion Week ) καθώς και άλλες προτάσεις στο εξωτερικό. Η Αθανασία Κοφινιώτη πήρε την θέση miss προσωπικότητα και την έντυσε ο Σχεδιαστής Τάσος Τρανούλης. Η νικήτρια του διαγωνισμού ήταν η Saba Moubarak από το Ιράκ με 1η αναπληρωματική την Mina Khtaria από την Ινδία.



Περήφανη δηλώνει και η κ. Σταυρούλλα Νικολάου, πρόεδρος διεθνών διαγωνισμών ομορφιάς και τουρισμού Ελλάδας και Κύπρου και ιδιοκτήτριας του Prestige models show production με διευθυντή τον Κ. Σάκη Νικολάου όπου επέλεξαν και έστειλαν στο Λίβανο τις δύο κοπέλες αφού κέρδισαν τον τίτλο της εκπροσώπου Μέσο των τοπικών Διαγωνισμών ομορφιάς και τουρισμού σε Κύπρο και Ελλάδα αντίστοιχα.


Η κ. Νικολάου ήταν επίσημη προσκεκλημένη του διαγωνισμού και έχει τα δικαιώματα για την εκπροσώπηση Κύπρου και Ελλάδας.
ΔΙοργανωτές Eli Nahas πρόεδρος Miss Tourism Universe και τηλεοπτική παραγωγή NTV.
Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος 40 χώρες απ’ όλο τον κόσμο. Ήταν πραγματικά μια υπερπαραγωγή η όλη διοργάνωση.
Email misstourism@sprestigesp.com