Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Συνεργασία ΕΤΑΠ Πάφου και Ryanair



Μέσα στα πλαίσια των συντονισμένων προσπαθειών των φορέων της Πάφου για αναβάθμιση της προσβασιμότητας αλλά και προώθησης της τουριστικής Πάφου πραγματοποιήθηκε χθες στην Πάφο συνάντηση μεταξύ της υπεύθυνης Μάρκετινγκ της Ryanair για την Κύπρο Chiara Ravara και του Εκτελεστικού Διευθυντή της ΕΤΑΠ Πάφου Νάσου Χατζηγεωργίου.


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στη συνάντηση εξετάστηκαν διάφορα θέματα που αφορούν κοινές δράσεις προώθησης και δράσεις δημοσίων σχέσεων σε διάφορες αγορές του εξωτερικού που η Ryanair συνδέει με την Πάφο.

Ειδική αναφορά και ανταλλαγή απόψεων έγινε για την αξιοποίηση της Πάφου ως ολόχρονου προορισμού και ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2017 με πολύ θετική ανταπόκριση από την αεροπορική εταιρεία.

Παράλληλα έγινε ενημέρωση από την μεριά της Πάφου για τα έργα αναβάθμισης και την τροχιά μετεξέλιξης της Πάφου σε ένα ακόμη πιο αναβαθμισμένο, πιο σύγχρονο και πιο ελκυστικό προορισμό ενώ η ΕΤΑΠ ενημερώθηκε από την Ryanair για τις νέες καινοτομίες και εμπειρίες που αναπτύσσει η εταιρία καθώς και νέες προοπτικές που ανοίγονται τα επόμενα χρόνια.
Οι δύο εταίροι, Πάφος και Ryanair, διαβεβαίωσαν για τη συνέχιση και ενδυνάμωση της συνεργασίας ενόψει και της δυναμικής που υπάρχει αλλά και των νέων ευκαιριών που παρουσιάζονται και μέσα σε αυτό το πλαίσιο αναμένεται η κατάρτιση σχετικού πλάνου κοινών δράσεων με έμφαση το 2017.

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου θεωρεί την παρουσία της Ryanair στην Πάφο ως εξαιρετικά σημαντική αφού επιφέρει ευεργετικά αποτελέσματα στον τουρισμό και την οικονομία του τόπου ενώ συνδέει την Πάφο ολόχρονα με προορισμούς στρατηγικής σημασίας, καταλήγει η ανακοίνωση.