Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Τα αποτελέσματα της Super League



Με ανατροπή και δύο γκολ στο β` ημίχρονο, ο Ολυμπιακός "απέδρασε" από το "Καυτανζόγλειο", επικρατώντας 2-1 του Ηρακλή, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Περόνε στο 5`, όμως ο Ντομίνγκες με πέναλτι στο 51` και ο Ιντέγε στο 75` χάρισαν τη νίκη στους "ερυθρόλευκους".


Ο Παναθηναϊκός "ζευγάρωσε" τις νίκες του στη Super League, καθώς συνέτριψε 4-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο "Απόστολος Νικολαίδης". Μεγάλος πρωταγωνιστής του "τριφυλλιού" ήταν ο Μπεργκ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (38`, 76`), ενώ τον δρόμο προς τα δίχτυα βρήκαν ακόμη οι Λουντ (54`) και Λέτο (88`).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο "Άγιαξ της Ηπείρου" αγωνιζόταν από το 22ο λεπτό με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Πασχαλάκη για μπλοκάρισμα της μπάλας εκτός περιοχής.

Εξάλλου, την προβληματική εικόνα του Ατρόμητου, ιδιαίτερα στο πρώτο 45λεπτο, εκμεταλλεύτηκε ο Παναιτωλικός κι έφυγε νικητής από το Περιστέρι με 1-0. Ο Μιγκέλ Ροντρίγκες στο 12` άνοιξε το σκορ και στις καθυστερήσεις ο Ουάρντα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Τέλος, την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Κέρκυρα στην έδρα της, με 2-0 επί της Λάρισας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League. Οι "Φαίακες" προηγήθηκαν με τον Ντουαλά στο 24` και στο 39` ήταν η σειρά του Επστάιν να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Σε αγώνες για την 4η αγωνιστική της Super League σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Ξάνθη-Πανιώνιος 0-2
Πλατανιάς-Λεβαδειακός 3-2
Βέροια-ΑΕΚ 0-2
Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 4-0
Ατρόμητος-Παναιτωλικός 0-2
Κέρκυρα-ΑΕΛ 2-0
Ηρακλής-Ολυμπιακός 1-2
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 19/09



κυπε