Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Τον τσάκωσαν για απόπειρα εμπρησμούΣτη σύλληψη ενός 27χρονου από χωριό της Επαρχίας Λευκωσίας το βράδυ της Δευτέρας προχώρησε η Αστυνομία σε σχέση με υπόθεση απόπειρας εμπρησμού στην Επαρχία Πάφου, ο οποίος σήμερα οδηγείται ενώπιον δικαστηρίου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 27χρονος είναι ύποπτος για απόπειρα εμπρησμού τριών ρυμουλκών πλατφόρμων, περιουσία ενός 35χρονου και ενός 28χρονου και οι δύο από την Πάφο.

Το αδίκημα διαπράχθηκε τα μεσάνυχτα της 13ης Νοεμβρίου του 2016 στην οδό Νάξου στην Πάφο. Ο 27χρονος μετά τη σύλληψή του μεταφέρθηκε στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου  όπου ανακρίθηκε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και το ιστορικό της υπόθεσης,ο δράστης φέρεται να περιέλουσε δύο ρυμουλκά οχήματα πλατφόρμες που βρίσκονταν σταθμευμένα σε χώρο πλησίον της Τεχνικής Σχολής Πάφου.

Ο δράστης έγινε αντιληπτός από τον 26χρονο αδερφό του ιδιοκτήτη των ρυμουλκών οχημάτων την ώρα που βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο του και αντελήφθη το άγνωστο πρόσωπο που περιφέρονταν στο διπλανό άδειο οικόπεδο, όπου ήταν σταθμευμένα τρία οχήματα ρυμουλκά που ανήκουν στον αδερφό του.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία ο άγνωστος είχε καλυμμένο το πρόσωπο του με γυναικείο καλσόν και κρατούσε ένα πλαστικό δοχείο.

Ο 26χρονος καταδίωξε το δράστη, αυτός ωστόσο τράπηκε σε φυγή αφού άφησε στο σημείο το πλαστικό μπετόνι και πλαστικά γάντια που φορούσε.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και την απέκλεισαν. Όπως διαφάνηκε, ο δράστης περιέλουσε τα δύο από τα τρία οχήματα χωρίς ωστόσο να καταφέρει να θέσει φωτιά. 

Σήμερα, ο 27χρονος που θεωρείται ύποπτος για την υπόθεση, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης.κυπε