Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Επέστρεψε σπίτι του ο 19χρονος εθνοφρουρός


Ο 19χρονος ο οποίος είχε μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη από το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου είναι από χθες βράδυ στο σπίτι του.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Αστυνομίας ο 19χρονος αφού πρώτα ταξίδεψε από την Κωνσταντινούπολη στην Θεσσαλονίκη, απ’ εκεί ταξίδεψε στην Πάφο και από χθες βράδυ είναι στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς που πρόβαλε φαίνεται να ήταν κουρασμένος όπως ανέφερε και να ήθελε κάποιες μέρες ξεκούρασης. Άλλες πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι ο 19χρονος ήταν φίλος του ΠΑΟΚ και ήθελε να δει τον τελικό Κυπέλλου που διεξήχθη στον Βόλο το περασμένο Σάββατο και λόγω του ότι δεν μπορούσε να λάβει άδεια εξόδου από τους ελεγχόμενους χώρους εξόδους της Δημοκρατίας, μετέβη εκεί από τα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην καταγγελία ο πατέρας του, ο γιος του είχε λάβει υπηρεσιακή άδεια από τη μονάδα που υπηρετεί, κάτι το οποίο ήταν εν αγνοία του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αν ο 19χρονος δεν μετέβαινε μέχρι σήμερα στην μονάδα του, 3 μέρες δηλαδή αφότου έλειπε απ εκεί, θα κηρυσσόταν λιποτάκτης.


http://www.sigmalive.com/news/local/428650/aisio-telos-gia-19xrono-stratioti-pou-eksafanistike#.dpuf