Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Το αστυνομικό δελτίο



Υπόθεση ληστείας – Συνελήφθη 36χρονος .
Σχετικά με την πιο πάνω διερευνώμενη υπόθεση, συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 36χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
          Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση. 

 
Συλλήψεις  
Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 27χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας εμπρησμού που διαπράχθηκε στις 13 Νοεμβρίου, 2016 στην Πάφο.   
          Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση. 
 
Συνελήφθη χθες για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση 41χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση μέθης και πρόκλησης ανησυχίας.
          Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου διερευνά την υπόθεση. 
 
Συνελήφθησαν χθες για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκαν υπό κράτηση 35χρονος και 36χρονη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας και παράνομης εισόδου στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας. 
          Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση. 
 
Συνελήφθη χθες για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση 44χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση μέθης, πρόκλησης ανησυχίας και διασάλευσης της ειρήνης.
          Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας διερευνά την υπόθεση. 
 
Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 51χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, εξασφάλισης εισόδου στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας με ψευδείς παραστάσεις κ.λπ.. 
          Το ΤΑΕ Μόρφου διερευνά την υπόθεση. 
 
 
 
 
 
                                                                                    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ