Τρίτη 9 Μαΐου 2017

"Πετούσε" με το αυτοκίνητό του



Εκστρατεία πρόληψης σοβαρών και θανατηφόρων οδικών τροχαίων συγκρούσεων και ελέγχοι για τροχαίες παραβάσεις.

 
Οδηγός εντοπίστηκε με διαφορά λίγων λεπτών να οδηγεί με ταχύτητες 203 ΧΑΩ και 166 ΧΑΩ αντί 100 ΧΑΩ. Μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών της Τροχαίας Αρχηγείου, διενήργησαν χθες από τις 2 τα ξημερώματα μέχρι και τις 6 το απόγευμα, ελέγχους στο δευτερεύον οδικό δίκτυο στη Λευκωσία, στο πλαίσιο εκστρατείας για πρόληψη και μείωση των θανατηφόρων και σοβαρών τροχαίων συγκρούσεων.
          Επίσης, ελέγχοι τροχαίας διενεργήθηκαν από τις 6 το πρωί χθες μέχρι και τις 6 το πρωί σήμερα, από μέλη των Ουλαμών Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων Αρχηγείου και Αυδήμου, στους αυτοκινητόδρομους.
          Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, προέκυψαν συνολικά 126 καταγγελίες για οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα, 74 καταγγελίες για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, 32 καταγγελίες για οδήγηση χωρίς άδεια κυκλοφορίας, καθώς και 86 καταγγελίες για διάφορα άλλα τροχαία αδικήματα.        
          Επίσης, καταγγέλθηκε και ένας επαγγελματίας οδηγός, ο οποίος κάπνιζε ενώ είχε επιβάτη στο αυτοκίνητο.    
          Παράλληλα, 36χρονος οδηγός, εντοπίστηκε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά τα Λατσιά, με διαφορά λίγων λεπτών, να οδηγεί με ταχύτητα 166 ΧΑΩ και 203 ΧΑΩ αντί 100 ΧΑΩ. Ο 36χρονος καταγγέλθηκε επίσης για οδήγηση χωρίς άδεια κυκλοφορίας, απείθεια τις οδηγίες αστυνομικού με στολή, καθώς και για παραβάσεις σχετικά με τις πινακίδες εγγραφής. 
         
 
 
 
 
 
    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ