Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Ανήλικη στην Πάφο παρασύρθηκε από αυτοκίνητο



Δεκατετράχρονη από την Πάφο παρασύρθηκε χθες γύρω στις 1800 από όχημα στη Λεωφόρο Ελλάδος στην Πάφο.


​Σύμφωνα με την Αστυνομία, όχημα που οδηγούσε 33χρονος στην πολυσύχναστη Λεωφόρο Ελλάδος, με κατεύθυνση τη Μεσόγη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και χτύπησε  την 14χρονη, η οποία προσπαθούσε να διασταυρώσει το δρόμο.

Η 14χρονη μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε ότι η νεαρή υπέστη κάταγμα αριστερού βραχίωνα, δεξιάς κνήμης και ποδοκνημικής.

Στον 33χρονο οδηγό έγινε έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη μηδέν.

Στο μεταξύ, χθες το πρωί αγοράκι 20 μηνών τραυματίστηκε όταν παρασύρθηκε από όχημα σε χώρο στάθμευσης τουριστικού συγκροτήματος διαμερισμάτων στην Πάφο.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αγοράκι βρισκόταν μαζί με τη μητέρα του σε πισίνα ξενοδοχειακού συγκροτήματος όταν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, διέλαθε της προσοχής της μητέρας του και κτυπήθηκε από όχημα στο χώρο στάθμευσης του συγκροτήματος.
 
Το παιδάκι διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε ότι υπέστη ρωγμώδες κάταγμα στο αριστερό του πόδι.
 
Σύμφωνα με τον οδηγό του οχήματος, το παιδάκι, που είναι ρωσικής καταγωγής, τραυματίστηκε από τον μπροστινό αριστερό τροχό του αυτοκινήτου του.
 
Η Τροχαία Πάφου διερευνά τα αίτια του ατυχήματος, ενώ το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου διερευνά υπόθεση εναντίον της μητέρας του μικρού για το αδίκημα της έκθεσης παιδιού σε κίνδυνο.



κυπε