Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Έκτακτη προσγείωση αεροσκάφους στη Λάρνακα λόγω τοκετού



Έκτακτη προσγείωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας πραγματοποίησε αργά χθες το απόγευμα αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας Emirates, λόγω γέννας.

 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, το αεροσκάφος, που πραγματοποιούσε την πτήση Ντουμπάι-Παρίσι, ζήτησε από τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου Λάρνακας να πραγματοποιήσει έκτακτη προσγείωση αφού Γαλλίδα εγκυμονούσα επιβάτης άρχισε να γεννά.
 
Ο πύργος ελέγχου έδωσε την άδεια και το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας χωρίς κανένα πρόβλημα. Με την προσγείωση του το αεροσκάφος μετέφερε ένα ακόμα επιβάτη, αφού τελικά η γυναίκα έφερε στον κόσμο το παιδί της. 
 
Γύρω στις 19:00 ασθενοφόρο παρέλαβε από το αεροπλάνο τη γυναίκα, το σύζυγο και τα δύο παιδιά της, και τα μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου μητέρα και βρέφος κρατήθηκαν για παρακολούθηση.
 
Εξάλλου, γυναίκα επίσης από τη Γαλλία υπέστη επιληπτικό επεισόδιο και αναγκάστηκε να αποβιβαστεί μαζί με το σύζυγο της από το ίδιο αεροσκάφος.
 
Προσωπικό του αεροδρομίου Λάρνακας αποβίβασε τις αποσκευές των επιβατών και τελικά αναχώρησε για τον αρχικό προορισμό του γύρω στις 22:15 χθες.



κυπε