Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Καταζητείται για απαγωγή νεαρής, άσεμνης επίθεσης και κλοπή



Τον δράστη υπόθεσης απαγωγής, άσεμνης επίθεσης και κλοπής, που διαπράχθηκε σήμερα το πρωί στη Λεμεσό, αναζητά η Αστυνομία.
Σύμφωνα με καταγγελία 26χρονης κατοίκου Λεμεσού, γύρω στις 9π.μ. σήμερα, ενώ βρισκόταν σε δρόμο της Λεμεσού, ψάχνοντας για ταξί, σταμάτησε κοντά της ένα αυτοκίνητο άσπρου χρώματος, πιθανόν μάρκας OPEL.
Ο οδηγός του οχήματος, την ρώτησε αν ήθελε να την μεταφέρει κάπου. Η παραπονούμενη δέχθηκε και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο, για να την μεταφέρει στον προορισμό της.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου, ενώ βρίσκονταν στην τουριστική περιοχή Λεμεσού, σύμφωνα πάντα με την παραπονούμενη, ο οδηγός άλλαξε κατεύθυνση και αφού πέρασαν από το κοιμητήριο Σφαλαντζιώτισσας, προς το χωριό Μαθηκολώνη, σταμάτησαν σε άγνωστη περιοχή. Εκεί, ο άγνωστος οδηγός φέρεται να της επιτέθηκε άσεμνα, ζητώντας της να έλθουν σε σεξουαλική επαφή. Η παραπονούμενη δεν δέχτηκε και μετά από πάροδο λίγης ώρας, ο άγνωστος οδήγησε το αυτοκίνητο προς το χωριό Άγιος Αθανάσιος.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου η παραπονούμενη ζήτησε από τον οδηγό να σταματήσει για να αγοράσει νερό από περίπτερο. Αφού σταμάτησαν, η παραπονούμενη, εισήλθε στο περίπτερο όπου ζήτησε βοήθεια, ενώ ο οδηγός τράπηκε σε φυγή με το αυτοκίνητό του.
Όπως ανέφερε η παραπονούμενη, εντός του οχήματος, είχε αφήσει την τσάντα της, εντός της οποίας βρισκόταν το κινητό της τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των €50 περίπου.

Σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσε η 26χρονη, για τον οδηγό, αυτός περιγράφεται ισχυρής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,85μ. περίπου, με κοντά μαύρα μαλλιά και σκουλαρίκι στο αριστερό αυτί. Κατά τον πιο πάνω χρόνο, ο άγνωστος φορούσε χακί παντελόνι και άσπρη φανέλα.
Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ