Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Θρήνος στην Πάφο. Στη γειτονιά των αγγέλων ο Νάσος



Κατέληξε λίγο μετά τις 11.30 το πρωί σήμερα ο νεαρός Κύπριος Αθανάσιος (Νάσος) Κωνσταντίνου, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά πριν μία εβδομάδα μετά από ποδοσφαιρικό αγώνα στη Θεσσαλονίκη.


Ο Κώστας Εμμανουηλίδης, διοικητής του Νοσοκομείου Παπανικολάου, επιβεβαίωσε πριν λίγο στο ΚΥΠΕ ότι ο 24χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ απεβίωσε μεταξύ 11.30 και 12.00 το μεσημέρι σήμερα, Πέμπτη, «και παραδόθηκε στους συγγενείς του για τα περαιτέρω». Ο κ. Εμμανουηλίδης πρόσθεσε ότι πρέπει ήδη «να επιστρέφουν στη Κύπρο».

Νοσηλευόταν στη Β` Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Χθες, η διοίκηση του "Παπανικολάου" ενημέρωσε τους συγγενείς του ότι ήταν κλινικά νεκρός, και ότι η κατάστασή του ήταν μη αναστρέψιμη. 

Ο Κωνσταντίνου, σύμφωνα με πληροφορίες,  κτυπήθηκε από αυτοκίνητο στην οδό Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, στην προσπάθειά του να αποφύγει εμπλοκή σε επεισόδια που προκλήθηκαν μετά τον νικηφόρο για την ομάδα του, ΠΑΟΚ, με 4-0 επί του Παναθηναϊκού την περασμένη Πέμπτη για το Κύπελλο Ελλάδος. Αυτόπτες μάρτυρες είχαν δηλώσει πως η παρέα του δέχτηκε επίθεση από κουκουλοφόρους που κρατούσαν ξύλινα ρόπαλα.

Εν τω μεταξύ, έγινε γνωστό σήμερα ότι ο βαρύς, και μοιραίος όπως αποδείχτηκε, τραυματισμός του 24χρονου Κύπριου οπαδού του ΠΑΟΚ, προκάλεσε εισαγγελική παρέμβαση.
 
Συγκεκριμένα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Τσόγκας, έδωσε, σήμερα, εντολή στον αθλητικό εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, Λεωνίδα Μπουτσιαβάρα, να παραγγείλει επείγουσα προκαταρκτική έρευνα από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για να διαπιστωθεί εάν τελέστηκαν τα αδικήματα της απλής, της επικίνδυνης, της βαριάς και της θανατηφόρας βλάβης, αλλά και όποια άλλη αυτεπαγγέλτως διωκόμενη πράξη.

Από την πλευρά του, ο επίσημος ΠΑΟΚ, μέσω της επίσημης σελίδας του στο facebook, γράφει: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συγκλονισμένη ενημερώθηκε για την τραγική είδηση του χαμού του Νάσου. Ένας νέος άνθρωπος με βαθιά ριζωμένη στην καρδιά του την αγνή αγάπη για τον ΠΑΟΚ, έφυγε χτυπημένος από την τυφλή οπαδική βία. Η οικογένειά μας είναι συγκλονισμένη και συμπαραστέκεται στην οικογένεια και τους οικείους του, εκφράζοντας τα θερμά της συλλυπητήρια. Ο Νάσος αποτελεί πια μέλος της αθάνατης ομάδας των αετόπουλων και μόνιμο μέλος στην ψυχή του κάθε ΠΑΟΚτσή. Καλό ταξίδι φίλε...»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συγκλονισμένη ενημερώθηκε για την τραγική είδηση του χαμού του Νάσου. Ένας νέος άνθρωπος με βαθιά ριζωμένη στην καρδιά του την αγνή αγάπη για τον ΠΑΟΚ, έφυγε χτυπημένος από την τυφλή οπαδική βία. Η οικογένειά μας είναι συγκλονισμένη και συμπαραστέκεται στην οικογένεια και τους οικείους του, εκφράζοντας τα θερμά της συλλυπητήρια. Ο Νάσος αποτελεί πια μέλος της αθάνατης ομάδας των αετόπουλων και μόνιμο μέλος στην ψυχή του κάθε ΠΑΟΚτσή. Καλό ταξίδι φίλε...

1,4 χιλ.