Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Νεκρός 35χρονος μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο

Τραγικό θάνατο στην άσφαλτο βρήκε 35χρονος μοτοσικλετιστής στη Λεμεσό μετά από θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε στη λεωφόρο Συνεργατισμού στα Πολεμίδια. Θύμα ο Γεώργιος Χαρίτου από τη Λεμεσό.

Σε δηλώσεις του ο Μιχάλης Μιχαήλ, υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, ανέφερε ότι, γύρω στις 3 και 45, 58χρονη στην προσπάθεια της να εξέλθει ανοικτού χώρου και να κατευθυνθεί απέναντι σε πλυντήριο αυτοκινήτων, ανέκοψε την πορεία του μοτοσικλετιστή, ο οποίος κατευθυνόταν ανατολικά.

Από τη σύγκρουση ο 35χρονος μοτοσικλετιστής εκτινάχθηκε στην άσφαλτο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον άτυχο Γιώργο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Από τις προκαταρκτικές έρευνες διαπιστώθηκε πως ο άτυχος 35χρονος δεν έφερε προστατευτικό κράνος, ενώ φαίνεται να είχε ανεπτυγμένη ταχύτητα.

Στο μεταξύ στον ίδιο δρόμο είχε σημειωθεί το τριπλό θανατηφόρο πριν από δύο χρόνια, ωστόσο, όπως ανέφερε ο κ. Μιχαήλ, «δεν υπάρχει οποιοδήποτε θέμα, είναι θέμα ανθρώπινου παράγοντας».

Στην οδηγό έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη, ενώ αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης της για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

Μέλη της τροχαίας Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις ώστε να εξακριβωθούν οι συνθήκες του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος.




Δεν υπάρχουν σχόλια: