Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Δείτε ποιος και που τράβηξε μαχαίρι μετά τη σύγκρουση δύο αυτοκινήτων

Υπόθεση μαχαιροφορίας μετά από τροχαίο, απειλής, κοινής επίθεσης , πρόκληση τροχαίου και εγκατάλειψης σκηνής μετά από τροχαίο, διερευνά η αστυνομική διεύθυνση Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 19:00 χτες το απόγευμα 25χρονος οδηγούσε το όχημα του στον κύριο δρόμο Λεμόνας – Αμαργέτης με συνοδό την αρραβωνιαστικιά του επίσης Ε/κ 24 ετών.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 75χρονος και αφού τα δύο οχήματα ακινητοποιήθηκαν ο 25χρονος ζήτησε από τον 75χρονο να παραμείνει στο μέρος μέχρι να κληθούν οι ασφάλειες για να αναλάβουν την υπόθεση.

Ο 75χρονος δεν συμφώνησε και ήθελε να εγκαταλείψει το μέρος. Ακολούθησε καυγάς όπου ο 75χρονος ανέσυρε μαχαίρι απείλησε τον 25χρονο .

Στην συνέχεια ο 75χρονος εισήλθε στο όχημα του, το οδήγησε αλόγιστα και επικίνδυνα εναντίον του ζεύγους και κατάφερε να εγκαταλείψει το μέρος.

Εναντίον του 75χρονου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται για τα αδικήματα της αμελής και απερίσκεπτης πράξης, μαχαιροφορίας, απειλής, κοινής επίθεσης καθώς για πρόκληση τροχαίου και εγκατάλειψη σκηνής δυστυχήματος.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.



κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: