Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Δείτε γιατί η αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε 32χρονο στην Κ. Πάφο



Συνελήφθη χθες βράδυ, στην Πάφο, και τέθηκε υπό κράτηση, 32χρονος Ελλαδίτης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενα αδικήματα που αφορούν τον περί καταπολέμησης ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας νόμο, την πρόκληση ανησυχίας, την επίθεση εναντίον αστυνομικού και την αντίσταση κατά τη νόμιμη σύλληψη. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 32χρονος μετέβη στο σταθμό Λεωφορείων στην Κάτω Πάφο και προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στους επιβάτες των λεωφορείων που εκείνη την ώρα ετοιμάζονταν να επιβιβαστούν σ’ αυτά.  Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία Πάφου,μέλη της οποίας έσπευσαν στην σκηνή. 

Από τις περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησαν μέλη του αστυνομικού σταθμού Πάφου διαφάνηκε πως ο 32χρονος δημιούργησε μεγάλη φασαρία και ανησυχία ενώ στην θέα των αστυνομικών άρχισε να φωνάζει και να χειρονομεί εναντίον τους προβάλλοντας αντίσταση κατά την νόμιμη σύλληψη .

Το Γραφείο Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνά την υπόθεση και εναντίον του 32χρονου αναμένεται να καταχωρηθεί υπόθεση στο δικαστήριο.



κυπε