Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Σπείρα διαρρηκτών στην Λεμεσό



Νέες διαρρήξεις εκτιμά η Αστυνομία πως απέτρεψε κατά τη διάρκεια της νύχτας, μετά τη σύλληψη δυο Ρουμάνων, οι οποίοι θεωρείται πως είναι μέλη σπείρας που το τελευταίο διάστημα έβαλε στόχο διάφορα καταστήματα στη Λεμεσό.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δυο ύποπτοι, 22 και 37 χρόνων, ανακόπηκαν για έλεγχο λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα, στην περιοχή Γερμασόγειας, καθώς το όχημα τους έμοιαζε με αυτό που χρησιμοποίησαν οι δράστες της διάρρηξης οπτικού οίκου, τα ξημερώματα της Τρίτης, από όπου είχαν κλαπεί περί τα 400 ζεύγη γυαλιών, αξίας 15 χιλιάδων ευρώ.
 
Όπως διαπιστώθηκε, οδηγούσαν αυτοκίνητο ενοικιάσεως που ωστόσο έφερε κλοπιμαίους αριθμούς εγγραφής. Οδηγήθηκαν για ανάκριση, όπου φαίνεται να παραδέχονται, τόσο τη διάρρηξη του οπτικού οίκου, αλλά και υπεραγοράς, που διαπράχθηκε επίσης τα ξημερώματα της Τρίτης και από την οποίαν είχαν κλαπεί 200 κούτες τσιγάρων, αξίας 8,5 περίπου χιλιάδων ευρώ.`
 
Οι ύποπτοι, που εκτιμάται πως είναι μέλη σπείρας διαρρηκτών, θα οδηγηθούν εντός της ημέρας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.



κυπε