Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Με τους βουλευτές Πάφου συναντήθηκε το ΔΣ ΣΙΚΑΠ. ΦΩΤΟ


Με τους τέσσερις βουλευτές της Πάφου συναντήθηκε χθες βράδυ το ΔΣ του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου -  ΣΙΚΑΠ.

Εξετάστηκαν τα προβλήματα του κλάδου τα οποία είναι σοβαρά και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. 


Μεταξύ άλλων τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν, η έκδοση άδειας ποτού, άδειας λειτουργίας των κέντρων αναψυχής, αστυνόμευση στην τουριστική περιοχή, θέμα  έλλειψης υπαλληλικού προσωπικού, all inclusive, έργα υποδομής στην Πάφο, λειτουργία τουριστική αστυνομίας, η συμπεριφορά του δημάρχου Πάφου προς του ιδιοκτήτες των κέντρων αναψυχής και διάφορα άλλα.

 Οι βουλευτές άκουσαν με προσοχή τα προβλήματα του συνδέσμου, απάντησαν σε όλα τα αιτήματα και δεσμεύτηκαν στην άμεση προώθησή τους στην Βουλή.

Το ΔΣ ΣΙΚΑΠ εκφράζει την ικανοποίησή του για την συνάντηση με τους τέσσερις βουλευτές της Πάφου και συμφώνησαν οι δύο πλευρές να υπάρχει ανταλλαγή απόψεων με σκοπό την προώθησή των αιτημάτων του κλάδου. 

Η βραδιά έκλεισε με δείπνο στην καταπληκτική ταβέρνα ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ του Σπύρου Γεωργίου, που βρίσκεται στην λεωφόρο Μεσόγης στο ύψος της Τρεμιθούσας.  Το μενού περιελάμβανε σαλάτες, διάφορα ορεκτικά και φυσικά σούβλα και ζιβανία.