Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Ηλικιωμένος Βρετανός το νέο θύμα της ασφάλτου



Βρετανός μόνιμος κάτοικος Κύπρου, ηλικίας 76 χρόνων είναι το θύμα νέου τροχαίου δυστυχήματος. Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο πριν τις δέκα χθες το βράδυ Βρετανός υπήκοος, 76 χρόνων, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, οδηγούσε το αυτοκίνητο του στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση από το Καλό Χωριό προς το αεροδρόμιο Λάρνακας,
όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, έπεσε σε αυλάκι ύψους 1,10 μέτρων  και αφού διένυσε απόσταση 80 μέτρων εντός του αυλακώματος, ακινητοποιήθηκε.
 
Διερχόμενοι οδηγοί που εντόπισαν τον 76χρονο κάλεσαν ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.
 
Στη σκηνή μετέβη και η Αστυνομία και από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διεφάνη ότι ο 76χρονος έφερε ζώνη ασφαλείας και δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις.
 
Ωστόσο τα ακριβή αίτια του θανάτου του 76χρονου θα εξακριβωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί σήμερα επί της σορού του στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.



κυπε