Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Γιάννης Καρούσος. Επαναδιεκδικεί τη δημαρχία Αγίας Νάπας



Την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του για τη δημαρχία Αγίας Νάπας εξήγγειλε σήμερα, με γραπτή ανακοίνωση, ο Γιάννης Καρούσος, υποσχόμενος ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί με αμεροληψία, ακεραιότητα και δικαιοσύνη, προασπιζόμενος το δημόσιο συμφέρον.


Στη γραπτή ανακοίνωση, ο κ. Καρούσος αναφέρει ότι στόχος του «είναι η συνέχιση της χρηστής διοίκησης και της ανάπτυξης της Αγίας Νάπας σε όλους του τομείς. Το ομολογουμένως αξιόλογο έργο το οποίο πετύχαμε τα τελευταία 3.5 χρόνια, το οποίο θα δημοσιευθεί πολύ σύντομα, ήταν αποτέλεσμα δυναμικών διεκδικήσεων αλλά και συλλογικής προσπάθειας με τη στήριξη και τη συνεργασία όλων, Δημοτικού Συμβουλίου, προϊσταμένων, προσωπικού και φυσικά των δημοτών της Αγίας Νάπας».

Η Αγία Νάπα ως αστικό κέντρο πλέον, συνεχίζει η ανακοίνωση, «θεωρείται από τους πιο νοικοκυρεμένους και βιώσιμους Δήμους της Κύπρου, διαθέτει αξιόλογα οικονομικά πλεονάσματα, έχοντας ταυτόχρονα σημαντικά έργα υποδομής σε πορεία υλοποίησης. Επιπλέον, με δυναμικές διεκδικήσεις και σωστή στρατηγική, πετύχαμε και αναγνωρίζεται πλέον η σημασία της Αγίας Νάπας από τα κέντρα λήψης αποφάσεων».

Ο κ. Καρούσος αναφέρει ακόμα ότι στην παρούσα θητεία του λειτούργησε «ως ανεξάρτητος Δήμαρχος, με αμεροληψία, ακεραιότητα και δικαιοσύνη, προασπιζόμενος το δημόσιο συμφέρον, χωρίς να δεσμεύομαι από κανένα πολιτικό χώρο, γιατί στόχος μου ήταν και είναι η συνεχής ανάπτυξη και πρόοδος του Δήμου, κάτι που διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσω και στην επόμενη μου θητεία».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμα ότι έχει «ήδη ενημερώσει γραπτώς όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα ζητώντας τη στήριξη της Ανεξάρτητης υποψηφιότητάς» του.

Ο Γιάννης Καρούσος καλεί όλους μαζί να «συνεχίσουμε να τολμούμε και να διεκδικούμε δυναμικά για να ανεβάσουμε την Αγία Νάπα ακόμα πιο ψηλά».



κυπε