Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016

Δείτε γιατί τρεις αλλοδαποί κατέληξαν στο κελί


Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, που συνεδρίασε σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, εξέδωσε διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον ενός Αρμένιου 40 χρόνων και δύο Γεωργιανών 30 χρόνων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας ...
σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης κατοχής περιουσίας και παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β, δηλαδή πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης .Η διαδικασία έκδοσης των διαταγμάτων κράτησης έγινε και για τους τρεις ύποπτους στο Ορθοπεδικό τμήμα του Νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται από χθες φρουρούμενος ο 30χρονος Γεωργιανός, ο οποίος έσπασε τα πόδια του όταν έπεσε από μπαλκόνι διαμερίσματος στην τουριστική περιοχή Πύλας, θέλοντας να αποφύγει τη σύλληψη του από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες το μεσημέρι μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας έλαβαν πληροφορία ότι ύποπτο αυτοκίνητο που φαίνεται να ενέχετο σε διαρρήξεις και κλοπές βρισκόταν σταθμευμένο έξω από συγκρότημα διαμερισμάτων στην τουριστική περιοχή Πύλας.
 
Οι πληροφορίες της Αστυνομίας ανέφεραν ότι το αυτοκίνητο  χρησιμοποιείτο από τρεις αλλοδαπούς, έναν Αρμένιο 40 χρόνων και δύο Γεωργιανούς ηλικίας 30 χρόνων.
 
Όταν τα μέλη του ΤΑΕ έφτασαν κάτω από το διαμέρισμα ο ένας από τους δύο Γεωργιανούς πήδηξε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου με αποτέλεσμα να σπάσει και τα δύο του πόδια.
 
Με ασθενοφόρο διακομίστηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι είχε σπάσει τη κνήμη και την περόνη και των δύο του ποδιών.
 
Οι γιατροί τοποθέτησαν και τα δύο πόδια του 30χρονου σε γύψο και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Ορθοπεδικό Τμήμα του Νοσοκομείου.
 
Από έρευνα που διενήργησαν τα μέλη του ΤΑΕ στο διαμέρισμα των αλλοδαπών εντοπίστηκε ποσότητα ρολογιών,  χρυσαφικών και φιάλες ουίσκι, τα οποία πιστεύεται ότι αποτελούσαν προϊόντα κλοπής.
 
Επίσης σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης και ειδοποιήθηκε η ΥΚΑΝ μέλη της οποίας μετέβησαν στη σκηνή και παρέλαβαν τα ναρκωτικά.
 
Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για να διαπιστωθεί από πού κλάπηκαν όσα ανευρέθηκαν στο διαμέρισμα των τριών αλλοδαπών.
  
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.


κυπε