Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Σε υψηλά επίπεδα παραμένει η θερμοκρασία στην Κύπρο



Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο το µεσηµέρι και το απόγευµα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά.
Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά το πρωί µεταβλητοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ για να καταστούν από το µεσηµέρι και µετά µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, για να καταστεί παροδικά το απόγευµα, στα νότια και τοπικά στα δυτικά, µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 35 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 33 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 31 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 23 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα παραµείνει γενικά κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί στα νότια και ανατολικά παράλια ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια παράλια θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθµούς στα νότια και στα ανατολικά, στους 22 στο εσωτερικό και στα δυτικά παράλια, στους 21 στα βόρεια παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά στα ορεινά θα παρατηρούνται παροδικές νεφώσεις κατά το απόγευµα.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο κατά το τριήµερο, ιδιαίτερα στο εσωτερικό και στα ορεινά.