Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016

Νέο σκάνδαλο για μίζες καταγγέλλει ο Φαίδωνας

Ο δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, ενώ συνεχίζει να καταγγέλλει υποθέσεις σκανδάλων. 

"Καλώ τους πολίτες της Πάφου μα αξιολογήσουν το έργο μου".

Τα τελευταία δύο χρόνια στην Πάφο συντελείται ένα θαύμα. Ό,τι δεν έγινε τα τελευταία 30 χρόνια γίνεται αυτό το διάστημα, αλλάζοντας ριζικά την εικόνα της πόλης.
Αξιοποιώντας στον μέγιστο βαθμό τη συγκυρία, το ότι η Πάφος έλαβε τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2017, τη βελτίωση των οικονομικών του κράτους και τα αδιάθετα κονδύλια, καθώς και την προεργασία που έγινε από τις ομάδες εθελοντών του Πάφος 2017, ο Φαίδωνας Φαίδωνος κατάφερε να προωθήσει όλα τα έργα και να εξασφαλίσει τη χρηματοδότησή τους. 


Εξαγγέλλοντας μέσω του «Π» και επίσημα την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του, ο δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος καλεί τους πολίτες να αξιολογήσουν το έργο του όσο πιο αυστηρά γίνεται. Παράλληλα αποκαλύπτει το όραμά του για την επόμενη πενταετία. Διαβεβαιώνει πως θα συνεχίσει απτόητος και με κάθε τίμημα να καταγγέλλει κάθε σκάνδαλο διαφθοράς δημόσιων λειτουργών και διαπλοκής που πέφτει στην αντίληψή του. 

Φέρνει επίσης στην επιφάνεια το σκάνδαλο των σκανδάλων, όπως το χαρακτηρίζει, που είναι οι τροποποιήσεις των πολεοδομικών ζωνών στην Πάφο και την υπόλοιπη Κύπρο, αποκαλύπτοντας πως σε μία περίπτωση στην Πάφο μετρούσαν μίζα ενός εκατομμυρίου με ειδικό μηχάνημα που χρησιμοποιούν οι τράπεζες για τα χαρτονομίσματαhttp://politis.com.cy/article/exangelli-onirevete-ke-veveos-katangelli