Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016

Χειροπέδες σε νεαρό στο Παραλίμνι για ναρκωτικάΝεαρός 20 χρόνων από το Παραλίμνι συνελήφθη από την Αστυνομία όταν στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκαν πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβης μικτού βάρους 15 γραμμαρίων, μία ζυγαριά ακριβείας και ένα αλεστήρι με ίχνη κάνναβης.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το απόγευμα μέλη του ΕΟΜ Αρχηγείου στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Αραδίππου, παρά την έξοδο της Ορόκλινης, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 20χρονου από το Παραλίμνι.
 
Όταν ο οδηγός σταμάτησε το όχημα, οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι υπήρχε έντονη μυρωδιά εντός του οχήματος.
 
Με τη συγκατάθεση του 20χρονου η Αστυνομία διεξήγαγε έρευνα στο αυτοκίνητο όπου εντοπίστηκε τσαντάκι μέσης το οποίο περιείχε 13 τεμάχια από νάιλον σακούλι που περιείχαν πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβης μικτού βάρους 15 γραμμαρίων, μία ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης, ένα χειροποίητο τσιγάρο που περιείχε βιομηχανοποιημένο καπνό με αναμεμειγμένο με κάνναβη  και ένα αλεστήρι με ίχνη κάνναβης.
 
Ο νεαρός συνελήφθηκε για τα αδικήματα της διακίνησης ναρκωτικών και της κατοχής πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης και τέθηκε υπό κράτηση.κυπε