Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Δείτε πόσες μέρες κατέληξε στο κελί για υπόθεση ναρκωτικών



Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εναντίον 50χρονου από τη Λάρνακα για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις ...
 συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, προμήθειας σε άλλο πρόσωπο, κατοχής με σκοπό τη προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β και προμήθειας από άλλο πρόσωπο, ποσότητας 23 γραμμαρίων πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.

 
Η σύλληψη έγινε από την ΥΚΑΝ χθες βράδυ κατόπιν πληροφορίας και ανεύρεσης στο αυτοκίνητο του 50χρονου 3 γραμμαρίων πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης και 370 ευρώ, που πιστεύεται ότι είναι προϊόν διακίνησης ναρκωτικών.
 
Σε έρευνα στο σπίτι του εντοπίστηκαν από την ΥΚΑΝ 20 γραμμάρια πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 2,750 ευρώ που πιστεύεται ότι είναι προϊόν διακίνησης ναρκωτικών.
 
Ο 50χρονος έδωσε κάποιους ισχυρισμούς αναφορικά με την πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβη και το μεγάλο χρηματικό ποσό που εντοπίστηκαν στην κατοχή του και τέθηκε υπό κράτηση.
 
Σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε διάταγμα πενθήμερης κράτησης του.



κυπε