Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Τουρισμός και Συσκέψεις

Αναφέρομαι στην σχεδιασμένη σύσκεψη που καλεί ο Υπουργός Ενέργειας Βιομηχανίας και Τουρισμού στις 19 Σεπτεμβρίου 2016 ορισμένους παράγοντες της Τουριστικής βιομηχανίας, για να προβληματισθούν και δώσουν σκέψεις και εισηγήσεις για καλυτέρευση της μελλοντικής Τουριστικής περιόδου της Χώρα μας για την ερχόμενη χρονιά.
Πολύ καλές οι συσκέψεις για να προβληματιζόμαστε ακόμα καλύτερα στα θέματα του Τουρισμού, αν θέλουμε την Κότα να συνεχίσει να γεννά Χρυσά Αυγά στο Τουρισμό, εφόσον θα της προσφέρουμε την ανάλογη επαγγελματική ποιοτική υπηρεσία που θέλει τούτη την ειδική Τροφή. 

Εισηγούμαι γιατί δεν διοργανώνεται ένα Τουριστικό εργαστήρι ίσως από το ΚΟΤ και να προσέλθουν όλοι οι επαγγελματικοί Σύνδεσμοι που ασχολούνται με τα Τουριστικά δρώμενα και να ακούσουμε τις εισηγήσεις των, να καταγραφτούν και να βγάλουμε ένα δυνατό επαγγελματικό πόρισμα το οποίο όπου χρειάζονται νομοθετήματα να πάμε στην Βουλή και τότε να δημιουργήσουμε το ποθητό αποτέλεσμα στην δημιουργία της δικής μας Τουριστικής Πολιτικής που δεν υπάρχει και ΟΧΙ να μας την επιβάλουν εξωτερικοί παράγοντες. Εύχομαι οι Τουριστικοί παράγοντες της χώρας μου ας τοποθετηθούν τι προτίθενται να κάνουν για την εισήγηση μου.
Μιχάλης Δημοσθένους 
Σύμβουλος Τουρισμού και Επιμόρφωσης 7/9/2016