Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016

Βούτηξαν χρυσαφικά και χρήματα μεγάλης αξίας από οικία εστιάτορα στην ΑργάκαΔιάρρηξη σημειώθηκε σε κατοικία εστιάτορα ηλικίας 54 ετών στην κοινότητα της Αργάκας της Επαρχίας Πάφου. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι άγνωστοι διαρρήκτες κατάφεραν να εισέλθουν στην οικία από παράθυρο, πιθανότατα ανασφάλιστο, και απέσπασαν από το χρηματοκιβώτιο που βρισκόταν στο πλυσταριό της οικίας χρήματα και χρυσαφικά. 

Ο ιδιοκτήτης κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι οι δράστες του απέσπασαν 35.000 ευρώ σε μετρητά και χρυσαφικά αξίας περίπου 100.000 ευρώ.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς μετέβησαν στη σκηνή και ύστερα από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν  συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Ο πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Αργάκας Σπύρος Πελοπίδας σε δηλώσεις του ζήτησε την ενίσχυση του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς.

Ο κ. Πελοπίδας ανέφερε ωστόσο πως εναπόκειται και στους ίδιους τους πολίτες να λαμβάνουν μέτρα ασφαλείας των περιουσιών τους και να ασφαλίζουν την περιουσία τους .

Πρόσθεσε μάλιστα πως η Αστυνομία από μόνη της, χωρίς τη συνεργασία του κοινού δεν μπορεί να κάνει οτιδήποτε.κυπε