Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018

Κατά πάσα πιθανότητα έμεινε έγκυος από τον 15χρονο μαθητή τηςΠοινή κάθειρξης έξι ετών επέβαλε ένα δικαστήριο του Τέξας σε μια 28χρονη πρώην δασκάλα, η οποία είχε συλληφθεί τον Απρίλιο του 2017 με την κατηγορία ότι αποπλάνησε έναν 15χρονο μαθητή του σχολείου όπου εργαζόταν.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, η Katherine Ruth Harper παραδέχτηκε ότι είχε συνάψει ανάρμοστες σχέσεις με το 15χρονο αγόρι και ότι είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί του αρκετές φορές, κυρίως στο σπίτι του, την ώρα που έλειπαν οι γονείς του. 
Η Harper, η οποία δίδασκε αγγλική γλώσσα και ήταν προπονήτρια τσιρλίντερ σε γυμνάσιο της περιοχής Τρόφι Κλαμπ, στο Τέξας, είχε προσεγγίσει ερωτικά το αγόρι στέλνοντάς του γυμνές της φωτογραφίες και ζητώντας του να στείλει και αυτός δικές του. 


Κατά την έρευνα της αστυνομίας, η οποία ξεκίνησε μετά από μια ανώνυμη καταγγελία μέσω τηλεφώνου, οι Αρχές μίλησαν με τον έφηβο και εκείνος παραδέχτηκε κλαίγοντας τι είχε συμβεί.Όπως είχε πει στους αστυνομικούς, την πρώτη φορά που έκαναν σεξ, η δασκάλα του είχε έρθει σπίτι του την ώρα που έλειπαν οι γονείς του με αλκοόλ και του ζήτησε να γδυθεί. «Στη συνέχεια, το ένα έφερε το άλλο και μου είπε να το "βάλω μέσα της"», είπε ο νεαρός στην κατάθεσή του, σύμφωνα με το Fox4. 
Αξίζει να σημειωθεί πως, στο κινητό του νεαρού που κατάσχεσαν οι Αρχές, βρέθηκαν καταγραφές από τουλάχιστον 76 κλήσεις που είχε ανταλλάξει ο έφηβος με την Χάρπερ, και οι οποίες είχαν πραγματοποιηθεί σε διάστημα αρκετών μηνών.


Η Χάρπερ ήταν οχτώ μηνών έγκυος όταν συνελήφθη, ωστόσο, επειδή ήταν και παραμένει παντρεμένη, δεν έχει γίνει γνωστό εάν πατέρας του παιδιού που γέννησε στη συνέχεια είναι ο έφηβος εραστής της ή ο σύζυγός της.https://www.protothema.gr/world/article/795403/salos-stis-ipa-28hroni-daskala-pou-apoplanise-15hrono-mathiti-borei-na-gennise-to-paidi-tou/