Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Όλα τα νεότερα για το χθεσινό θανατηφόρο που εχασε τη ζωή του 17χρονος


Σε οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 5.45 χθες το απόγευμα στην Επισκοπή, έχασε τη ζωή του ο 17χρονος μοτοποδηλάτης Γιώργος Βασιλείου από την Επισκοπή.


Συγκεκριμένα, αγωνιστικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 29χρονος από την επαρχία Λεμεσού στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου στην Επισκοπή, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε με το μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο άτυχος 17χρονος. 

Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατό του. Να σημειωθεί ότι ο άτυχος Βασιλείου, δεν έφερε προστατευτικό κράνος. 

Σημειώνεται ότι, η Αστυνομία είχε ειδοποιηθεί σχετικά με τη θανατηφόρα οδική σύγκρουση από το Συντονιστικό Κέντρο Ασθενοφόρων, ενώ τα ενεχόμενα οχήματα είχαν απομακρυνθεί από το σημείο της σύγκρουσης και αποκρυφτεί. Αυτά εντοπίστηκαν λίγο αργότερα από τα μέλη της Αστυνομίας. 

Ο 29χρονος οδηγός του αυτοκινήτου παρουσιάστηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής όπου ανάφερε την οδική σύγκρουση. Αυτός υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοτέστ με αρνητική ένδειξη. Ακολούθως, ο 29χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση. 

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.