Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Ληστεία σε περίπτερο στην Ορόκλινη

Ληστεία διαπράχθηκε χθες βράδυ σε περίπτερο στην Ορόκλινη με τους δράστες να αρπάζουν από το ταμείο και τη τσάντα της συζύγου του ιδιοκτήτη του υποστατικού, το χρηματικό ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης από ιδιοκτήτη περιπτέρου που βρίσκεται στον δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας, στη τουριστική περιοχή Ορόκλινης, ότι γύρω στις 23.30 δύο αλλοδαποί εισήλθαν στο περίπτερο για να ψωνίσουν.
Αφού ψώνισαν ορισμένα πράγματα, στη συνέχεια τον πλησίασαν και του επιτέθηκαν. Ο ένας άρπαξε τον ιδιοκτήτη του περιπτέρου από το λαιμό και τον ακινητοποίησε ενώ ο δεύτερος τον κτύπησε τραυματίζοντας τον ελαφρά.
Στη συνέχεια οι δύο δράστες πήραν το ταμείο του περιπτέρου και τη τσάντα της συζύγου του ιδιοκτήτη και διέφυγαν τρέχοντας. Κατάφεραν να πάρουν το χρηματικό ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ.
Σύμφωνα με την Αστυνομία το κλειστό σύστημα παρακολούθησης του περιπτέρου κατέγραψε τις κινήσεις και τα πρόσωπα των δύο αλλοδαπών αφού δεν φορούσαν κουκούλες.
Πηγή: ΚΥΠΕ