Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Και τι δεν βρήκαν μέσα στο αυτοκίνητό του


Στη σύλληψη 27χρονου προχώρησαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λευκωσίας, όταν σε έρευνα στο αυτοκίνητο του, εντόπισαν περιουσία που πιστεύεται ότι είχε κλαπεί λίγο νωρίτερα από σταθμευμένο αυτοκίνητο στην Λευκωσία.


Συγκεκριμένα, γύρω στις 3.45 τα ξημερώματα σήμερα, μέλη της Αστυνομίας, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε 27χρονος στην περιοχή Λατσιών. Σε έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητο διάφορα εργαλεία, αριθμός μπαταριών αυτοκινήτων, αριθμός κινητών τηλεφώνων, φορτιστές και καλώδια ηλεκτρικών συσκευών, καθώς και ρουχισμός. Επίσης εντοπίστηκε ένα ξύλινο ρόπαλο, με αποτέλεσμα τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρήσουν στη σύλληψη του 27χρονου για το αυτόφωρο αδίκημα της κατοχής επιθετικού οργάνου.

Ο ρουχισμός και τα καλώδια ηλεκτρικών συσκευών που ανευρέθηκαν στο αυτοκίνητο του 27χρονου, ομοιάζουν με ρουχισμό και καλώδια που είχαν κλαπεί λίγο νωρίτερα, από αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοιχτό χώρο στην Λευκωσία, από τις 12.10 τα μεσάνυκτα μέχρι και τις 2.30 τα ξημερώματα σήμερα. Η κλοπή της περιουσίας είχε καταγγελθεί στην Αστυνομία γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα.

Ο 27χρονος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ διερευνάται κατά πόσον τα αντικείμενα που εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο του αποτελούν προϊόν κλοπής.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λατσιών σε συνεργασία με τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Πόλεως Λευκωσίας συνεχίζουν τις εξετάσεις.