Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018

Ζέστη σήμερα στην ΚύπροΘερµή αέρια µάζα επηρεάζει την περιοχή µέχρι και το Σάββατο.

Την Παρασκευή (8/6) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.


Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, και τοπικά στα δυτικά παράλια µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ, και τοπικά στα νοτιοδυτικά το απόγευµα µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 39 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 36 στα υπόλοιπα παράλια και στους 29 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

 Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ, και αργότερα ασθενείς, 3 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη ενώ στα δυτικά παράλια θα παραµείνει λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι αίθριος και θερµός, ενώ στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στην ατµόσφαιρα, αρχικά, δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση.

Την ∆ευτέρα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις που αναµένεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει περαιτέρω πτώση.http://www.sigmalive.com/news/local/513050/kairos-kalokairi-os-to-savvato-kai-meta-ksana-ptosi