Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Μεμονωμένες βροχές και σήμερα στην Κύπρο

Την Κυριακή (17/6), το πρωί ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, στα δυτικά και τα βόρεια, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές.

Νεφώσεις όµως που θα αναπτύσσονται, νωρίς το απόγευµα, ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και σε άλλες περιοχές.
Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, αρχικά ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν, από το µεσηµέρι και µετά, µέτριοι και τοπικά ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Τοπικά, στα νότια και τα νοτιοδυτικά, θα καταστούν µέχρι πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ.
Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και το απόγευµα στα προσήνεµα ταραγµένη.
Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 33 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και στους 23 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, αλλά στα δυτικά και τα βόρεια θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις.
Τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί χαµηλή νέφωση και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν αργότερα γενικά ασθενείς, 3 µποφόρ.
Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, αλλά αργότερα θα καταστεί µέχρι λίγο ταραγµένη, στα ανατολικά και τοπικά στα νότια.
Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Τη ∆ευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος, αλλά στα δυτικά και τα βόρεια θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις.
Νεφώσεις όµως που θα αναπτύσσονται, από νωρίς το απόγευµα, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά, το εσωτερικό ή και τα ανατολικά-νοτιοανατολικά παράλια.
Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.