Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Ο Χρήστος Ακριβόπουλος υποδύεται τον παπά στο σήριαλ «Το Τατουάζ»




Ο  δημοτικός υπάλληλος Χρήστος Ακριβόπουλος από τη Σκόπελο,  ο άνθρωπος που αγαπάει το θέατρο και τον κινηματογράφο θα κάνει πέρασμα από την τηλεόραση.  Σύντομα θα τον δούμε στο σήριαλ Το Τατουάζ στον ALPHA.

Πήγε για λογαριασμό του ΦΙΛΟΞΕΝΟΥ να τραβήξει φωτογραφίες στα γυρίσματα του Τατουάζ στην Αη Γιάννη Καστρί και βρέθηκε να υποδύεται τον παπά στο γάμο. Ο φίλος Χρήστος μίλησε στο ΦΙΛΟΞΕΝΟ για την εμπειρία του αυτή σε συνέντευξη που μας παραχώρησε.  Εμείς τον ευχαριστούμε για τη συνεργασία και του ευχόμαστε να έχει και συνέχεια γιατί αγαπά το θέατρο και τον κινηματογράφο.

Για τις φώτο ευχαριστούμε τα "Δρώμενα του τόπου μας".




1  Χρίστο, η πετυχημένη σειρά Τατουάζ κάνει γυρίσματα αυτές τις μέρες στη Σκόπελο. Την ημέρα που γυριζόταν ο γάμος στον Αη Γιάννη Καστρί σε είδαμε να υποδύεσαι τον παπά. Πως προέκυψε;
Ναι είχα πάει στα γυρίσματα των σκηνών στην περιοχή του Αϊ Γιάννη λόγω κάλυψης τους για την ηλεκτρονική εφημερίδα ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ και κατόπιν άδειας που είχαμε πάρει από την παραγωγή. Εκεί λοιπόν που καθόμουν & μιλούσα με την βοηθό του παραγωγού τελείως ξαφνικά μου έγινε η πρόταση να παίξω τον ρόλο του παπά στα γυρίσματα. Στην αρχή να πω την αλήθεια, ξαφνιάστηκα αλλά μετά από επιμονή & των δύο είπα το ναι.


      Ήταν μεγάλη εμπειρία αυτό για σένα; Πως αισθάνθηκες που είδες από πρώτο χέρι να γυρίζεται ένα σήριαλ;
Ναι είναι μία μεγάλη εμπειρία για εμένα παρότι είχα ασχοληθεί στο παρελθόν με θεατρικές παραστάσεις στα μαθητικά μου χρόνια & μάλιστα με βραβείο από το θέατρο τέχνης Καρόλου Κουν στην 3η Γυμνασίου όταν ανεβάσαμε το έργο του Γεράσιμου Σταύρου '''Καληνύχτα Μαργαρίτα'' με την βοήθεια & καθοδήγηση μία καθηγήτρια μας την Μαργαρίτα Παπαϊωάννου..Στην συνέχεια με έναν πατριώτη μας τον κ. Πατσή Γεννάδιο..


   Σίγουρα έκανες γνωριμίες. Σε είδαμε σε αναρτήσεις του ΦΙΛΟΞΕΝΟΥ να φωτογραφίζεσαι με ηθοποιούς και με τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Αντρέα Γεωργίου.  Μπορεί να υπάρξει και συνέχεια στη συνεργασία σας; Θα το ήθελες;
Εγώ θα το ήθελα πάρα πολύ διότι διαπίστωσα πως είναι πάρα πολύ καλοί όλοι τους & μάλιστα εκείνο το οποίο μου έκανε τρομερή εντύπωση από όλο το επιτελείο είναι ότι ήταν όλοι τους τόσο ευγενικοί & πρόσχαροι με τον κόσμο.. Αν  & εκείνοι το θέλουν γιατί όχι. Πολύ ευχαρίστως.


    Αυτά τα γυρίσματα που έγιναν στη Σκόπελο θα βοηθήσουν στην περαιτέρω προβολή του νησιού;
Πάρα πολύ διότι το νησί έχει πάρα πολλές φυσικές ομορφιές & το έχει αποδείξει. Αυτό δεν το λέω βέβαια λόγω του ότι ζω εδώ στο νησί αλλά όπως γνωρίζεις έχει αποδειχθεί & από πολύ κόσμο..π.χ. ΜΑΜΑ ΜΙΑ..

       Πρέπει η Σκόπελος να στραφεί σε τέτοιου είδους προβολών και πως θα το πετύχει αυτό;
Κατά την ταπεινή μου γνώμη πρέπει αλλά τον τρόπο δεν τον γνωρίζω καθότι δεν είμαι ειδικός..Ξέχασα να αναφέρω βέβαια πως εδώ & κάποια χρόνια υπάρχει στο νησί & θεατρική ομάδα υπό την καθοδήγηση ενός καταξιωμένου ηθοποιού ο ποίος μένει στο νησί τα τελευταία χρόνια & είναι ο Τάκης ο Μόσχος..

    Φέτος υπάρχουν πληροφορίες ότι, η Σκόπελος θα έχει πολύ κόσμο. Θα βουλιάξει, λένε. Ισχύει αυτό;
Όντως έτσι ακούγεται & το διαπιστώνω & εγώ προσωπικά από τις κρατήσεις στην οικογενειακή μας επιχείρηση, Ξενοδοχείο.