Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Στο δικαστήριο για κλοπή σκύλων. Δέχτηκε δύο πυροβολισμούς

Ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου προσάγεται την Τετάρτη (13/6) ο 27χρονος από την Κανναβιού εναντίον του οποίου ρίφθηκαν δυο πυροβολισμοί με Φλομπέρ από 45χρονο ιδιοκτήτη κατοικίας στην Γιόλου.

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία ο ίδιος ο 45χρονος, πυροβόλησε εναντίον προσώπου που επιχειρούσε να του κλέψει από την αυλή του κυνηγητικά σκυλιά. Σύμφωνα με την καταγγελία του ο  27χρονος, τον οποίο αναγνώρισε και με τον οποίο όπως παραδέχτηκε έχουν διαφορές, μετέβη στο σπίτι του  έχοντας καλυμμένο το πρόσωπο του με καλσόν και κρατώντας στο χέρι πιστόλι.
Μετά τους πυροβολισμούς που δέχθηκε ο 27χρονος εγκατέλειψε την σκηνή και χθες λίγο πριν το μεσημέρι εμφανίστηκε  μαζί με τον δικηγόρο του  στο νοσοκομείο Πάφου.  Φέρει ορισμένα σφαιρίδια στο σώμα του, αλλά τα τραύματα του είναι επιφανειακά.
Βρισκόταν χθες βράδυ φρουρούμενος  στο  νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και σήμερα αναμένεται να ζητηθεί από το δικαστήριο η έκδοση διατάγματος κράτησής του.
Σε βάρος του διερευνώνται, μεταξύ άλλων, τα αδικήματα της παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου και της παράνομης εισόδου.
Το επαρχιακό δικαστήριο Πάφου εξέδωσε χθες εναντίον του 45χρονου που τον πυροβόλησε διάταγμα κράτησης έξι ημερών.  Εναντίον του 45χρονου διερευνώνται τα αδικήματα της απόπειρας φόνου, της παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών.
ΚΥΠΕ