Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018

Η “Spyrou Group” στη Σκόπελο φιλοξένησε το ΤατουάζΜε επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς“Τατουάζ’’ του AlphaTVστην όμορφη Σκόπελο και στα ξενοδοχεία της “SpyrouGroup”.

Στη Σκόπελο βρεθήκαν παραγωγοί, ηθοποιοί και πολυάριθμο κινηματογραφικό συνεργείο, συνολικά 30 ατόμων,  από τις 8 έως τις 12 Ιουνίου που έλαμψαν με την παρουσία τους σε δημοφιλή  σημεία του νησιού.
Όπως δήλωσε ο παραγωγός κύριος Κούλλης Νικολάου  «Ευχαριστούμε από καρδιάς  όλο το προσωπικό της “SpyrouSkopelosExperience  για την ευγένεια, την προθυμία και την άψογη εξυπηρέτηση που λάβαμε. Επίσης τους διευθυντές των καταλυμάτων για τη φιλοξενία, τη  βοήθεια κατά τη διάρκεια της διαμονής μας,  αλλά και των γυρισμάτων».

«Είναι χαρά μας που μια σειρά υψηλής απήχησης στο τηλεοπτικό κοινό όπως το «Τατουάζ»  επέλεξε  τη Σκόπελο για τα γυρίσματα της. Όπως και στο παρελθόν, έτσι και στο μέλλον η  SpyrouGroup θα στηρίζει παρόμοιες παραγωγές στη Σκόπελο αφού  με τον τρόπο αυτόν  προβάλλονται οι ομορφιές  του τόπου μας»,δήλωσε ο κύριος Γιώργος Μιχάλης, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου.
Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε διάσημα τοπία  της Σκοπέλου, στις καταγάλανες θάλασσες της και στα  EliosHolidaysHotel, το οποίο βρίσκεται  στο Νέο Κλήμα Σκοπέλου καιSkopelosHolidaysHotel&Spa στη Χώρα Σκοπέλου.

OΌμιλοςΣπύρου (www.skopeloshotels.eu) γιόρτασε φέτος 40 χρόνια παρουσίας στο νησί με τη λειτουργία των τεσσάρων ξενοδοχείων RigasHotel, SkopelosHolidays&Spa, BlueGreenBay  και EliosHolidaysHotel.Επίσης, διαθέτειτατρίαεστιατόρια, το RigatoniItalianRestaurant, SelinusRestaurant και το OrmosMezzeBar , με ανανεωμένα menu που υπογράφει η  executivechef, κα Μαρία Γεωργαλά, καθώς και το PanBar στον Πάνορμο Σκοπέλου.