Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018

Μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων. Στο νοσοκομείο 88χρονη

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για νοσηλεία κρατήθηκε η γυναίκα 88 χρόνων η οποία τραυματίστηκε χθες βράδυ μαζί με 50χρονο σε οδική σύγκρουση στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Λάρνακας, παρά την έξοδο της Ορόκλινης.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία το ατύχημα σημειώθηκε χθες γύρω στις 20.00 το βράδυ  στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Λάρνακας όταν αυτοκίνητο ενοικιάσεως βγήκε από την έξοδο της Ορόκλινης και αντί να κατευθυνθεί προς τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς εισήλθε εξ αντιθέτου στον αυτοκινητόδρομο προς Αγία Νάπα.
Αποτέλεσμα της ενέργειας αυτής ήταν το αυτοκίνητο που ερχόταν από την Αγία Νάπα να συγκρουστεί βίαια και μετωπικά με το άλλο αυτοκίνητο ενοικιάσεως. Οι δύο οδηγοί τραυματίστηκαν και με ασθενοφόρο διακομίσθηκαν στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας για εξετάσεις.

Ωστόσο, λόγω βλάβης που παρατηρήθηκε στον αξονικό τομογράφο του Νοσοκομείου Λάρνακας οι δύο τραυματίες διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου και υποβλήθηκαν στις απαραίτητες εξετάσεις.

Ο 50χρονος απολύθηκε αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ η 88χρονη κρατήθηκε στο Νοσοκομείο Λευκωσίας για νοσηλεία. 'Εχει σπασμένα πλευρά με τη κατάσταση της υγείας της να είναι σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου. 

Τα δύο αυτοκίνητα μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης, προκειμένου να τύχουν των απαραίτητων εξετάσεων από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο αποκαταστάθηκε πλήρως δύο περίπου ώρες μετά το δυστύχημα και οι δύο λωρίδες του δρόμου και προς τις δύο κατευθύνσεις έχουν δοθεί στην κυκλοφορία.
Τα ακριβή αίτια της τροχαίας σύγκρουσης διερευνώνται από την Τροχαία Λάρνακας.