Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018

Άγριος καυγάς στο κέντρο υποδοχής αιτητών Ασύλου

Σύρος, ηλικίας 30 χρόνων, τραυματίστηκε στο κεφάλι όταν Ιρανός με τον οποίο τσακώθηκαν τον κτύπησε με ναργιλέ, κατά τη διάρκεια λογομαχίας στο Κέντρο Υποδοχής Αιτητών Ασύλου στην Κοφίνου.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο Κέντρο Αιτητών Ασύλου στην Κοφίνου σήμερα 30 περίπου λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ ενός Σύρου 30 χρόνων και ενός Ιρανού ηλικίας 41 ετών.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Κοφίνου και περίπολα της Αστυνομίας που βρίσκονταν στη περιοχή. 'Υστερα από έρευνες διαπιστώθηκε ότι ο Ιρανός βρισκόταν στο δωμάτιο του όταν λίγο μετά τα μεσάνυκτα σήμερα, τον επισκέφθηκε ο Σύρος για να του κάνει παρατήρηση για μεταξύ τους διαφορές. 

'Επειτα από έντονη λογομαχία οι δύο αλλοδαποί άρχισαν να τσακώνονται και τελικά ήρθαν στα χέρια, με αποτέλεσμα ο Σύρος να τραυματίσει τον Ιρανό στα χείλη.

Από την πλευρά του, ο Ιρανός άρπαξε τον ναργιλέ και κτύπησε στο κεφάλι τον Σύρο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει. Με ασθενοφόρο ο Σύρος διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου, αφού του έγινε συρραφή στο τραύμα που είχε στο κεφάλι, απολύθηκε.

Ο Ιρανός δεν δέχθηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις. 

Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου, σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Ζυγίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ