Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Έπεσαν πυροβολισμοί στη Λάρνακα

Σε επεισοδιακή σύλληψη 42χρονου, εξελίχθηκε η προσπάθεια ανακοπής και ελέγχου οχήματος, από μέλη της Αστυνομίας, χθες βράδυ στη Λάρνακα.


Γύρω στις 11.35μ.μ. χθες, μηχανοκίνητο περίπολο της Αστυνομίας, εντόπισε αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα, σε δρόμο της Λάρνακας. Τα μέλη της Αστυνομίας, έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει, ωστόσο αυτός ανέπτυξε ταχύτητα με σκοπό να διαφύγει. 

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το ύποπτο όχημα, το οποίο σε κοντινή απόσταση, συγκρούστηκε με το προπορευόμενο του όχημα. Ακολούθως, στην προσπάθειά του να διαφύγει, ο οδηγός κινήθηκε με την όπισθεν, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το υπηρεσιακό όχημα, που τον ακολουθούσε και στταμάτησε πίσω του. Στη συνέχεια, συνεχίζοντας την προσπάθειά του να διαφύγει, ο οδηγός κινούμενος με το όχημα του, μπροστά και πίσω, κτύπησε επανειλημμένως τα δύο οχήματα.

Για σκοπούς ακινητοποίησής του οχήματος, μέλος της Αστυνομίας, έριξε τέσσερις πυροβολισμούς, οι οποίοι έπληξαν τα ελαστικά του οχήματος. Αποτέλεσμα ήταν ο ύποπτος να εγκαταλείψει την προσπάθεια διαφυγής του.

Από έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός ήταν 42χρονος κάτοικος Λάρνακας, ενώ από έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ως τεκμήριο ποσότητα κάνναβης βάρους 10 γραμμαρίων περίπου. Στον οδηγό διενεργήθηκε έλεγχος νάρκοτεστ, με θετικό αποτέλεσμα.     

Ακολούθως, ο 42χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) και ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης διερευνούν την υπόθεση.