Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Τραυματίστηκε μετά από τροχαίο με το μοτοποδήλατό του


Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύεται 53χρονος από την Αραδίππου, ο οποίος τραυματίστηκε το βράδυ της Τετάρτης σε ατύχημα που είχε με το μοτοποδήλατό του.

Ο 53χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με επισκληρίδειο αιμάτωμα εγκεφάλου, κάταγμα τεσσάρων δεξιών πλευρών, κάταγμα δεξιού πνευμοθώρακα και κάταγμα ώμου.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες γύρω στις οκτώ το βράδυ 53χρονος Ελληνοκύπριος οδηγούσε το μοτοποδήλατο του σε σημείο στην Αραδίππου όπου γινόταν διαπλάτυνση του δρόμου. Σε κάποια στιγμή το μοτοποδήλατο του άνδρα κτύπησε σε πέτρα που βρισκόταν στο δρόμο, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του, το οποίο ανατράπηκε και αυτός έπεσε στο έδαφος.
Με ασθενοφόρο ο 53χρονος διακομίσθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου διαγνώστηκε με επισκληρίδειο αιμάτωμα εγκεφάλου, κάταγμα τεσσάρων δεξιών πλευρών, κάταγμα δεξιού πνευμοθώρακα και κάταγμα ώμου.
Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του ο 53χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.
Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.




- See more at: http://www.sigmalive.com/news/local/354185/me-pollapla-travmata-nosilevetai-53xronos-meta-apo-atyxima#.dpuf