Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Παρουσιάζονται οι συντελεστές της όπερας “Don Giovanni”



Τέσσερις μόνο ημέρες απομένουν μέχρι τη μεγάλη πρεμιέρα της όπερας “Don Giovanni” του κορυφαίου μουσουργού Wolfgang Amadeus Mozart.

Με άρωμα αριστοκρατίας, και συγκεκριμένα αυτό του “Ντον Τζιοβάνι”, θα γεμίσει το Μεσαιωνικό Κάστρο της Πάφου στις 2, 3 και 4 Σεπτεμβρίου, όπου παρουσιάζεται η ομώνυμη όπερα του Wolfgang Amadeus Mozart (1756-1791) σε μια συμπαραγωγή του ιταλικού οργανισμού Parma Opera Organisation (C.E.F.A.C) με τη συμμετοχή της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου στο πλαίσιο του Pafos Aphrodite Festival.


Σήμερα σε συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί στις 11:00 στο Ξενοδοχείο Alexander the Great θα γίνει η παρουσίαση των συντελεστών της παραγωγής του 18ου Pafos Aphrodite Festival, που φέτος ανεβάζει τη δημοφιλή και ρομαντική όπερα “Don Giovanni” του Mozart. Η συνέντευξη Τύπου θα γίνει στην παρουσία και του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος.

Ανακοίνωση από το φεστιβάλ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο Ντον Τζιοβάνι, αριστοκράτης ή “διεφθαρμένος υλιστής”, ταράζει με τις ερωτικές του περιπέτειες τη συντηρητική κοινωνία της εποχής, ενώ αεικίνητος, με ακόρεστη πείνα, διατρέχει την Ευρώπη για νέα σάρκα, παγιδεύει το θύμα του με υποσχέσεις και προσφέρει εκείνο για το οποίο το θύμα του πάσχει από ανεξέλεγκτη δίψα.

Σε όλες τις παραστάσεις η μετάφραση θα γίνεται ταυτόχρονα στην ελληνική και αγγλική μέσω υποτίτλων.



κυπε