Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Δείτε πόσες μέρες κατέληξε στο κελί για υπόθεση 17 κιλών κάνναβης



Εντολές από άγνωστα πρόσωπα για τη διακίνηση ναρκωτικών, ανέφερε πως λάμβανε ο 57χρονος Ε/κ που συνελήφθη χθες βράδυ από την ΥΚΑΝ, μετά τον εντοπισμό 17 περίπου κιλών κάνναβης στο αυτοκίνητο και την οικία του, στη Λεμεσό. Ο 57χρονος παρουσιάστηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου και τέθηκε υπό 8ήμερη κράτηση.
 

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο από τον ανακριτή της υπόθεσης, μετά από πληροφορία, άνδρες της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο το αυτοκίνητο του 57χρονου στη λεωφόρο Γιάννου Κρανιδιώτη και από έλεγχο εντοπίστηκαν τρεις αεροστεγείς νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά τρία περίπου κιλά ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.
 
Με τη συγκατάθεση του υπόπτου, ερευνήθηκε η οικία του, όπου σε ταξιδιωτική βαλίτσα εντοπίστηκαν άλλες 14 συσκευασίες που περιείχαν 14 περίπου κιλά κάνναβης καθώς και υγρή καφέ ουσία που ομοιάζει με χασισέλαιο.
 
Όπως ισχυρίστηκε εξάλλου στην κατάθεση του ο 57χρονος, σε δεύτερη ταξιδιωτική βαλίτσα, που εντοπίστηκε άδεια, υπήρχαν ακόμη επτά περίπου κιλά κάνναβη, τα οποία είχε παραλάβει από αγνώστους και τα μετέφερε, σε διαφορετικές περιπτώσεις, σε σημεία που του υποδείκνυαν.
 
Ανέφερε δε ότι, τα τρία κιλά ναρκωτικών που εντοπίστηκαν χθες βράδυ στο όχημα του, σκόπευε να τα αφήσει σε συγκεκριμένη περιοχή, μετά από οδηγίες.
 
Ο ύποπτος, που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο, δεν έφερε ένσταση στο αίτημα της Αστυνομίας για 8ήμερη κράτηση του, η οποία διερευνά εναντίον του υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, εισαγωγή, κατοχή, κατοχή με σκοπό την προμήθεια και προμήθεια ναρκωτικών, αδικήματα που φέρεται να διαπράχθηκαν μεταξύ Μάιου και Αυγούστου 2016.
 
Οι έρευνες συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό για διακρίβωση και των στοιχείων των συνεργατών του 57χρονου.



κυπε