Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016

Του πέρασαν χειροπέδες για καλλιέργεια κάνναβηςΣυνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση 27χρονος για υπόθεση κατοχής και καλλιέργειας ναρκωτικών στην Επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία μετά από πληροφορία που είχε η ΥΚΑΝ ( Κλιμάκιο Πάφου) εξέδωσε δικαστικό  ένταλμα ερεύνης της κατοικίας του 27χρονου στην κοινότητα Χολέτρια της Επαρχίας Πάφου.


Τα μέλη της ΥΚΑΝ  στο πλαίσιο των ερευνών μεταξύ 18:30 με 20:25 χθες  εντόπισαν έξω από την οικία του 27χρονου δύο υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης το ένα ύψους ενός μέτρου και εξηντατεσσάρων εκατοστών και το δεύτερο ενός μέτρου και πενηνταοκτώ εκατοστών.

Ο 27χρονος συνελήφθηκε και τέθηκε υπό κράτηση ενώ ανακρινόμενος έδωσε κάποιους ισχυρισμούς στην Αστυνομία που διερευνώνται.

Μεταξύ άλλων είπε στην Αστυνομία ότι μαζί με δεύτερο πρόσωπο διάρρηξαν στο παρελθόν κατοικία και τοποθέτησαν σ’ αυτή ναρκωτικά με σκοπό να ενοχοποιήσουν νεαρή που διέμενε σ’ αυτή.

Τα φυτά παραλήφθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις.

Ο 27χρονος αναμένεται σήμερα να προσαχθεί ενώπιον της δικαιοσύνης για την έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.κυπε