Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Δείτε σε πόσες κλήσεις ανταποκρίθηκε η πυροσβεστική



Σε 22 κλήσεις για βοήθεια, 8 πυρκαγιές, 11 ειδικές εξυπηρετήσεις και 3 ψευδείς κλήσεις ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 26ης   Αυγούστου 2016 μέχρι και τις 06.00 της 27ης   Αυγούστου 2016.


Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, σύμφωνα με ανακοίνωση της, στις 19.35 δέχθηκε μήνυμα για πυρκαγιά στην περιοχή Παναγιά του Σίντη στην Πάφο. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου ,ο Αγροτικός Σταθμός Κελοκεδάρων και Στρουμπιού με 5 Πυροσβεστικά οχήματα 1 πυροσβεστικό όχημα του Κοινοτικού Συμβουλίου Αμαργέτης  καθώς επίσης και το 2 κινητές Πυροσβεστικές Μονάδες του Ταμείου θύρας και  1 πυροσβεστικό όχημα του Τμήματος Δασών και η ώρα 23.00 η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο .

Στην πυρκαγιά εργάστηκε επίσης ένας ιδιωτικός εκσκαφέας. Η πυρκαγιά ήταν σε δύσβατη περιοχή σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση, ελαιόδεντρα και πεύκα. Κατέκαυσε συνολικά περίπου 6 εκτάρια.
Αναφέρεται, επίσης, ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία στις 17.15 δέχθηκε μήνυμα για πυρκαγιά σε υποστατικό που χρησιμοποιείτο και ως κατοικία στην περιοχή Καμίνια στο Λιοπέτρι . Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου ‘’Λοχία Αδάμου Αδάμου ‘’ με 3 οχήματα και η ώρα 17.43 η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν 2 Α.Σ και τυλιχτήρες νερού από το νερό των πυροσβεστικών οχημάτων. Η πυρκαγιά οφείλεται σε εμπρησμό, καταλήγει η ανακοίνωση.


κυπε