Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Δείτε από που γλίτωσε αυτή η Ιταλίδα καλλονή. ΦΩΤΟ


Αυτή κι αν είναι ιστορία για πρωτοσέλιδο!  Ιταλίδα καλλονή κατάφερε να επιβιώσει και από τον φονικό σεισμό του Αματρίτσε, που σημειώθηκε την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016 αλλά και από το πολύνεκρο ναυάγιο του Κόστα Κονκόρντια, στις 13 Ιανουαρίου του 2012.


Η Νικόλ ντι Μάριο συμμετείχε το βράδυ της Πέμπτης στα καλλιστεία για την ανάδειξη της «Μις Ούμπρια», μη μπορώντας να ξεχάσει τι είχε συμβεί την προηγούμενη ημέρα.


Την ώρα του σεισμού η Νικόλ κοιμόταν στο πατρικό της στη Μπορμπόνε, ένα χωριό που απέχει 18 χιλιόμετρα από το Αματρίτσε.

«Αισθάνθηκα ότι όλα έτρεμαν. Φοβήθηκα πολύ. Βγήκαμε έξω και δεν ξαναγυρίσαμε στο σπίτι. Περάσαμε τη νύχτα αρχικά στο ποδοσφαιρικό γήπεδο και μετά στα χωράφια», εξήγησε στην τοπική εφημερίδα Corriere di Rieti η 20χρονη καλλονή.

Η τραγωδία του σεισμού της ξύπνησε μνήμες από τα όσα έζησε τέσσερα χρόνια πριν, τον Ιανουάριο του 2012, στα ανοιχτά του νησιού Τζίλιο, στην Τοσκάνη.


Ναι, η 16χρονη τότε Νικόλ έζησε την τραγωδία στο Costa Concordia όταν το κρουαζιερόπλοιο προσέκρουσε στα βράχια και βυθίστηκε.

«Εκείνη ήταν μια εμπειρία δραματική, τρομακτική. Είχα εγκλωβιστεί στην καμπίνα επειδή το πλοίο πήρε κλίση. Κατόπιν χρειάστηκε να περιμένω στην ουρά για να μου δώσουν ένα σωσίβιο και κατάφερα να μπω στην τελευταία σωστική λέμβο, την 25η», αφηγήθηκε.

«Όμως προχθές, η αίσθηση της αδυναμίας απέναντι σε αυτό που συνέβαινε ήταν ακόμη χειρότερη», πρόσθεσε.

Το βράδυ της Πέμπτης η Νικόλ δεν στέφθηκε «Μις Ούμπρια» αλλά κέρδισε τον τίτλο της «Μις Κομψότητας».



 http://www.protothema.gr/world/article/605994/italida-kalloni-glutose-apo-to-seismo-sto-amatritse-kai-to-nauagio-sto-kosta-konkordia/